KITTENS   2 zusjes
GESTERILISEERD          GEBOREN : 05/2020

Hoy,

Wij zijn 2 zusjes die heel graag samen spelen en gek doen,  en daarvan hebben onze verzorgers ook al mogen genieten.  Maar 1 van ons heeft een kleine HANDICAP  soms vallen mijn achterpootjes even uit en schuift mijn poepje naar beneden,  niet dat ik daar veel last van heb hoor want ik kan klimmen als de beste.  Door dit probleem is mijn poezen zusje toen we nog veel kleiner waren voor mij gaan zorgen en nu kunnen we elkaar niet meer missen.   Als we geadopteerd zouden worden moeten we er zeker van zijn dat we niet binnen en buiten moeten leven maar dat we een binnen leven krijgen.  Wij en onze verzorgers  opteren dan ook een thuis voor ons samen .  Voor meer info contacteer onze verzorgers, en misschien worden wij jou vriendjes.  WIj zijn volledig in orde met de wetgeving als we naar huis vertrekken.