GEBOORTEDATUM : 20/03/2017   RAS : Mechelaar        GESLACHT :  TEEF     

 EXTRA INFO :  AYLA heeft het niet zo begrepen met vreemde personen,  ze moet je eerst goed vertrouwen,  en van achter het traliewerk van de kennel kan ze vreemd uit de hoek komen, het is ook geen hond voor in een Kennel buiten te leven,  ze leefde dag en nacht vrij binnen.   Hondenschool is ook aangewezen voor AYLA.  De eerste vereiste voor adoptie van AYLA is dat de Adoptant het RAS zeer goed kent,  en dat er een goed afgesloten tuin of domein is waar AYLA niet kan ontsnappen. Ze leefde in een gezin met 3 kindjes tussen 3j en 8j,  maar is afgestaan door echtscheiding en AYlLA kan niet mee naar de nieuwe woonst (appartement)?

ZINDELIJK :  JA

WAGENZIEK : NEE

KINDEREN :   JA

HONDEN  :  ONBEKEND

ANDERE DIEREN  : NEE