GEBOORTEDATUM : 15/01/2020   RAS : CV  DUITSE HERDER        GESLACHT :  REU      

 EXTRA INFO :  FIDEL is een hond met een rug zakje,  hij is uit Griekenland gehaald, heeft dan eerst in een pleeggezin geleefd om daarna geadopteerd te worden wat een hoop stress heeft veroorzaakt.   Fidel is een jonge hond die nog heel veel moet leren dus HONDENSCHOOL is een aanrader.   Het is ook zo dat hij durft te bijten als hij het niet voor U heeft,  maar dat is af te leren met een consequente  en standvastige opvoeding.    FIdel heeft ook een ZEER goed afgesloten tuin nodig,  anders gaat hij alleen opstap.  Wil jij Fidel de nodige zorg geven en met hem de nodige tijd doorbrengen om naar de hondenschool te gaan,  kom dan snel eens kennis maken.   

ZINDELIJK :  JA

WAGENZIEK : NEE

KINDEREN :   ONBEKENT

HONDEN  :  JA

ANDERE DIEREN  : ONBEKEND   ( Kippen is geen aanrader)