GEBOORTEDATUM : 22/12/2019                     RAS : CV STAFFORD                              GESLACHT :  TEEF         EXTRA INFO : ¨COOKIE is een lieve hond maar hij moet het eerst vertrouwen.  Zij is afgestaan omdat ze graag alleen op stap gaat. Cookie heeft altijd buiten geleefd er was ook nog een andere hond in het gezin en een kindje van 3j in het gezin, maar toch best geen te kleine kindjes daar ze uit enthousiasme de kindjes omver zou kunnen springen. Ze wandelt graag, maar moet nog veel leren. De vereiste voor de adoptie is een goed afgesloten tuin.


 

ZINDELIJK : NEE  Leefde altijd buiten
WAGENZIEK : NEE
KINDEREN :  JA
HONDEN  :    JA                                                                                                                                                                    KATTEN  :  NEE                                                                                                                                                         ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND