GEBOORTEDATUM : 15/05/2019          RAS : CV Stafford  Duitse Herder                    GESLACHT :  REU         EXTRA INFO : ¨DIESEL is afgestaan omdat hij op een klein appartement leefde en hij veel blafte als zijn baasjes uit werken waren. Het is een brave hond, die met veel knuffelen en geduld je beste maatje zal worden. Kinderen is hij niet gewend. Diesel moet nog veel leren, hij kwam enkel buiten voor te wandelen.


 

ZINDELIJK : JA
WAGENZIEK : NEE
KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :    ONBEKEND                                                                                                                                                  KATTEN  :  NEE                                                                                                                                                         ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND