GEBOORTEDATUM : 27/09/2019               RAS : DUITSE HERDER                 GESLACHT : TEEF 

EXTRA INFO : DIVA is afgestaan omdat ze niet overeen kwam met de oudere hond van de eigenares, DIVA moest daardoor altijd apart van de andere hond zitten in een kleine veranda. DIVA is lief, maar heeft toch ook een pittig kantje. Maar als DIVA bij de gepaste persoon of gezin zit en veel aandacht krijgt wordt het zeker een leuke hond en je beste maatje.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                               ZINDELIJK : NEE                                                                                                                                                     KINDEREN :  NEE
HONDEN  :  NEE
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND