GEBOORTEDATUM : 03/12/2020               RAS : AMERICAN STAFFORD                 GESLACHT : REU 

EXTRA INFO :  AIKO is afgestaan omdat het meisje (de eigenares) niet voor hem kan zorgen daar ze sociale problemen heeft.  AIKO is een jonge knaap die heel lief en vriendelijk is, hij houd van knuffelen.  Wandelen doet hij ook graag maar daar moet nog aan gewerkt worden; Er kan met AIKO perfect naar de hondenschool gegaan worden.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                               ZINDELIJK : JA                                                                                                                                                      KINDEREN :  JA
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND