GEBOORTEDATUM : 10/09/2015       RAS : DUITSE HERDER               GESLACHT : REU

EXTRA INFO :  ONI is een zachte rustige hond,  hij gaat graag wandelen en is kinderen gewoon. Hij leefde altijd buiten,  maar heeft een goed afgesloten tuin nodig, anders zou hij alleen op stap kunnen gaan.    Wil jij ONI nog een fijn tijd geven, maak dan een afspraak.                                                                                                                                                                                       WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                         ZINDELIJK :    NEE Leefde buiten                                                                                                              KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  : JA
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND