GEBOORTEDATUM : 06/03/2020       RAS : CV FRANSE BULLDOG            GESLACHT : REU

EXTRA INFO :  CHICCO is een jonge lieve  speelse hond,  die buiten heeft geleefd.  Hij moet nog heel veel leren maar dat zal hij graag doen. Gaan wandelen doet hij ook graag.  Chicco is gewoon aan kinderen.  Wil jij veel tijd doorbrengen met Chicco en hem de tijd gunnen te leren, maak dan een afspraak dan kan je alvast kennis maken met deze speelvogel.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                         ZINDELIJK :    NEE Leefde buiten                                                                                                              KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  : JA
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND