GEBOORTEDATUM : 20/09/2018       RAS : LABRADOR            GESLACHT : TEEF Gesteriliseerd

EXTRA INFO :  MARRIT is een rustige hond, ze leefde altijd binnen.  Ze is afgestaan omdat ze niet overeen komt met de kleine hondjes van de eigenaar.  Hier reageert ze niet op andere honden . Ze gaat graag wandelen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                         ZINDELIJK :   JA                                                                                                                             KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  : Nee
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND