GEBOREN : 13/04/2021             RAS :  GOLDEN RETRIEVER           REU                                              EXTRA INFO: GUCCI is een rustige hond,  Speelt graag en gaat graag wandelen. Hij is kindjes gewoon en kan dus in een gezin met kinderen geplaatst worden.  Ook een kat is voor hem geen probleem.  Wil jij Gucci een voor altijd nestje geven ?   Maak snel een afspraak dan kunnen jullie alvast kennis maken.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                         ZINDELIJK :    JA                                                                                                                               KINDEREN :  JA
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  :  JA  kan bij kat geplaatst worden