CHINO:     GEBOORTEDATUM : 23/07/2019        RAS : MOPS          GESLACHT : REU  Gecastreerd

YORI:        GEBOORTEDATUM: 11/11/2014           RAS : CHIHUAHUA          GESLACHT : REU  Gecastreerd

EXTRA INFO : CHINO en YORI zijn samen afgestaan door medische redenen van de eigenares.  Wij zoeken voor deze twee schatten een voor altijd samen nestje zodat ze samen kunnen blijven.  Ze kunnen enkel samen geadopteerd worden.                                                                                                                                                                                                                                        CHINO en YORI  zijn :                                                                                                                                   ZINDELIJK : JA
WAGENZIEK : NEE
KINDEREN : ZIJN ZE NIET GEWEND
HONDEN : ONBEKEND
ANDERE DIEREN : ONBEKEND