GEBOORTEDATUM : 28/09/2021    RAS :  CATTLE DOG           GESLACHT : REU Gecastreerd

EXTRA INFO : SOCKS is een lieve hond, luistert goed en gaat graag wandelen .Hij is binnen gebracht omdat hij bij de buren de kippen dood gebeten heeft en de buren de hond weg wilde. Maar dit neemt niet weg dat hij een tweede thuis verdient. Wij zoeken voor Socks een nieuwe thuis met goed afgesloten tuin en waar hij ook zijn dagelijks wandelingen krijgt en veel liefde. Wil jij Socks een nieuwe thuis geven maak dan snel een afspraak.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                           ZINDELIJK: JA                                                                                                                               KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND