GEBOORTEDATUM : 09/05/2019    RAS :  ROTTWEILER            GESLACHT : REU

EXTRA INFO : SKYE is een rustige hond, hij wandelt graag en luistert goed.  Hij is afgestaan omdat hij gegromd heeft naar een kind, wat de reden hiervan was is niet bekend. Wil jij voor SKYE zorgen en hem een warm nest geven?    Maak dan snel een afspraak.

WAGENZIEK : EEN BEETJE                                                                                                                            ZINDELIJK :   JA                                                                                                                                              KINDEREN :  NEE
HONDEN:  NEE                                                                                                                                             ANDERE DIEREN  :  NEE