GEBOORTEDATUM : 25/10/2022      RAS : AMERIKAANSE SHIBA INU      GESLACHT : TEEF

EXTRA INFO :  DIVA is een lieve hond die toch altijd een beetje bang is, ze moet je eerst goed vertrouwen en dan gaat het beter. Diva is een hond die tijd nodig heeft te wennen aan nieuwe situaties,  maar als jij haar de tijd wil geven en haar nog veel leren maak dan snel een afspraak dan kunnen jullie alvast kennis maken

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK : NEE                                                                                                                                                                                     KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND