GEBOORTEDATUM : 5/8/2022            RAS : MECHELAAR             GESLACHT : TEEF

EXTRA INFO: KIRA is een jonge, speelse en enthousiaste mechelaar die nog veel kan en wil leren. Ze kent zeer goed haar basiscommando’s. Het is een ongelooflijk slimme hond.

Ze geniet enorm van knuffels en aandacht.

Kennis van het ras is toch wel een noodzaak.

 

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK :  JA                                                                                                                                                                                     KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND