GEBOORTEDATUM : 25/09/2015           RAS : FOKS TERRIËR         GESLACHT : REU

EXTRA INFO : KARELTJE is een hond dat bij ons binnen gekomen omdat zijn baasje dringend naar het ziekenhuis moest, en omdat hij niet meer terug kan zoeken wij voor hem een nieuwe thuis.   Eerst is Kareltje een beetje wantrouwig maar eens hij je kent is het ok.  Wij hebben Kareltje hier a aan de leiband leren lopen want dat kende hij niet.  Hij leefde bij een oudere man waar hij altijd vrij mocht rondlopen.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                 ZINDELIJK :    OP TIJD BUITEN LATEN                                                                                                                                                          KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND