GEBOORTEDATUM : 06/03/2020         RAS : CV            GESLACHT :  REU

EXTRA INFO:  SPIKE is een lieve hond maar je moet wel zijn vertrouwen winnen. We weten hier uit ervaring dat hij heel lief, aanhankelijk kan zijn en tevens een slimme hond waar je nog veel mee kan bereiken. Tijdens het wandelen kan hij wel trekken maar eenmaal dat hij met één en dezelfde persoon kan wandelen zal dit snel afgeleerd worden.

 

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK :    NEE                                                                                                                                                                                      KINDEREN :  NEE
HONDEN  :  NEE
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND