Beschikbare katten

ROSY

ROSY

KattinGESTERILISEERD          GEBOREN : 01/01/2014  geschat Rosy is een echte knuffel,  ze geeft kopjes en wordt graag gestreeld.  Ze zit vast ook graag op de schoot

LISA

LISA

kattinGESTERILISEERD          GEBOREN : 01/06/2017 geschat Lisa moet je eerst leren kennen en vertrouwen,  maar gaat niet lopen als je haar benadert.  met geduld en veel liefde word ze vast en zeker een knuffel.  Lisa is een poes die op de dool was.

MILA

MILA

kattinGESTERILISEERD          GEBOREN : 01/01/2014 geschat Mila is een rustige poes die je eerst even moet leren kennen,  maar vast een knuffel word als ze zich helemaal thuis voelt.

SNOET

SNOET

KATTINGESTERILISEERD          GEBOREN : 01/01/2016 geschat SNOET is nog een bange poes,  als je haar wil  aaien trekt ze zich altijd een beetje achteruit.   Niet dat het een wilde poes die aanvalt maar ze moet  nieuwe omgeving en mensen eerst goed leren...

MIEKE

MIEKE

kattinGESTERILISEERD          GEBOREN : 01/01/2016 geschat Angstige kattin,  die zich niet laat pakken of optillen,  zal niet op de schoot komen zitten voor te knuffelen.

Interesse in een dier?