GEBOORTEDATUM : 22/4/2013            RAS : AM. STAFFORD            GESLACHT : REU

EXTRA INFO :   VIPER is ondanks zijn leeftijd een onstuimig baasje. Hij hecht zich snel aan  mensen en de omgeving.  Gaat graag wandelen maar durft trekken.  Zelfs ondanks zijn leeftijd kan hier zeker en vast aan gewerkt worden.   Eenmaal hij een vaste stek heeft gaat hij weten wat kan en niet kan als hem dat gezegd wordt.      

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK :  JA                                                                                                                                                                                     KINDEREN :  ONBEKEND
HONDEN  :  NEE
ANDERE DIEREN  :  ONBEKEND