GEBOORTEDATUM : 09/12/2022         RAS :  LABRADOR            GESLACHT : TEEF 

EXTRA INFO:  JELKE is een angstige hond die nog niet veel liefde gekregen heeft in het verleden. Ze is ontzettend lief en zachtaardig. In het begin kroop ze in een hoekje van haar ren maar gaanderweg kwam ze los en nu kunnen we al goed met haar gaan wandelen. We gaan meestal wandelen samen met de andere labrador Mieke omdat ze goed overweg komen met elkaar.  Jelke komt tijdens de wandeling wel bevestiging vragen.

Wie heeft geduld en veel liefde te geven om deze labrador  een thuis te bezorgen waar ze positieve aandacht krijgt. Of nog beter: indien u graag beide honden adopteert, dat zou geweldig zijn!

UPDATE: Ondertussen is Mieke, de andere labrador, al een tijdje geadopteerd en blijft JELKE alleen achter in het asiel.

 wandelen doet ze wel al goed en bij de mensen die ze vertrouwt en kent is het soms een hele “happy dog”.

 WAGENZIEK : NEEN                                                                                                                                                                                       ZINDELIJK :  NEEN                                                                                                                                                                                    KINDEREN : ONBEKEND
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND