GEBOORTEDATUM : 09/12/2022         RAS :  LABRADOR            GESLACHT : TEEF 

EXTRA INFO: MIEKE is een anstige maar zeer lieve hond.  Ze heeft nog niet veel liefde gekregen in het verleden maar het is een zachtaardige hond waar absoluut geen boosheid in schuilt. Het is ongelooflijk dat deze hond het vertrouwen in de mensen niet verloren is. 

In het begin kroop ze weg in een hoekje, maar nu kunnen we al gaan wandelen met haar. Ze gaat graag wandelen met de andere labrador Jelke die ook van dezelfde eigenaar komt. 

Wie heeft geduld en veel liefde te geven om deze labrador  een thuis te bezorgen waar ze positieve aandacht krijgt. Of nog beter: indien u graag beide honden adopteert, dat zou geweldig zijn!

 WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK : NEEN                                                                                                                                                                                     KINDEREN : ONBEKEND
HONDEN  :  JELKE JA, ANDERE HONDEN ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND