GEBOORTEDATUM : 04/01/2016        RAS :  JACK RUSSEL         GESLACHT : TEEF 

EXTRA INFO:  ANGEL is een jack russeltje van 8jaar is bij ons binnen gekomen na een in beslagname. Ze heeft heel haar leven in een donkere stal geleefd.Ze heeft wel gezondheidsproblemen geruis op het hart en water op de longen wie geeft deze schat nog een gouden mandje  voor haar laatste maanden

 WAGENZIEK : NEEN                                                                                                                                                                                       ZINDELIJK :  NEEN                                                                                                                                                                               KINDEREN : JA
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND