GEBOORTEDATUM : 15/2/2023       RAS : Kruising Duitse herder             GESLACHT : REU

EXTRA INFO: Flach is een super lieve hond die heel graag gaat wandelen. Door zijn enthousiasme is hij soms wat door het dolle heen. Maar het is een uit de kluiten gewassen puber die ongelooflijk kan genieten van aandacht en knuffels.

Hij kent nog niet zoveel van basiscommando’s omdat hem dat nooit is aangeleerd. Maar wat we hier van hem zien is dat hij snel leert. Eenmaal dat iemand hem liefde en aandacht geeft en hij een gevoel van geborgenheid voelt gaat dit een crème van een hond zijn.

 

 

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK :       JA                                            
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN :  ONBEKEND