GEBOORTEDATUM : 12/04/2023         RAS : CV MECHELAAR            GESLACHT : TEEF

EXTRA INFO: LOLA is zo een schat van een hond dat iedereen in het asiel verliefd is op haar. Ze leert ontzettend snel.

In het begin trok ze zeer hard aan de leiband omdat ze  niet gewend was om te wandelen maar nu loopt ze gewoon mee. Niet trekken, niet uithalen, een crème van een hond tijdens de wandeling. Maar tevens  een knuffelbeest dat heel graag aandacht heeft. Voorlopig hebben we nog geen negatieve informatie te geven. juist dat ze in al haar enthousiasme nogal hevig kan zijn.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                         ZINDELIJK :  NEE                                                                                                                                                         
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN: ONBEKEND