RAS: ANATOOLSE HERDER                 GESLACHT: VROUWELIJK                 GEBOORTEDATUM: 01/05/2023

 

LOLA is een super lieve en aanhankelijke hond. Zelfs door mensen die haar niet kennen laat ze haar met veel plezier knuffelen.

Natuurlijk ook nog jong en onstuimig, maar een zeer snelle leerling.

Tijdens de wandeling durft ze wel eens trekken maar over het algemeen zal ze  rustig meewandelen.

Lola is in beslag genomen omdat de eigenaar niet goed voor haar gezorgd heeft. Ze verdient dus een thuis waar ze met liefde overstelpt wordt en die liefde zal dubbel en dik terug komen naar de nieuwe eigenaar.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                                        ZINDELIJK :  JA                                                                                                                                                                             KINDEREN : JA (indien niet te jong, kwestie van de grootte van de hond)
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND