GEBOORTEDATUM : 9/5/2021           RAS : ENGELSE COCKER SPANIEL              GESLACHT : TEEF

EXTRA INFO: LADY is een lieve dame die op dit moment enorm treurt omdat ze in het asiel moet verblijven.

De eigenaars hebben haar laten steriliseren, natuurlijk met de beste bedoelingen, en sindsdien is het karakter van de hond veranderd. Ze is dominanter geworden naar de twee andere honden waardoor de eigenaars met de handen in het haar zaten en geen andere uitweg zagen dan een andere thuis voor haar te zoeken. Vandaar dat ze besloten hebben, met pijn in het hart, om afstand van Lady te doen.

Ze wandelt zeer flink mee aan de leiband maar als ze in de bench zit is ze natuurlijk  heel verdrietig. Als jij degene bent die haar een nieuwe thuis wil geven maak dan snel een afspraak om met haar kennis te komen maken.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                         ZINDELIJK :     JA                                                                                                                                                       
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN :  JA