GEBOORTEDATUM : 7/08/2023              RAS : FOKS                GESLACHT : REU

EXTRA INFO: VINCE is een jonge hond die nog veel moet leren aangezien hij nooit de kans heeft gekregen om te spelen, op onderzoek te gaan, om geaaid te worden en noem maar op. Het is een hond die heel snel sociaal zal zijn. Hij is  heel nieuwsgierig en dat maakt dan ook dat hij met rasse schreden vooruit gaat in het ontdekken van de wereld.

Vince is een zeer lieve hond waar geen greintje boosheid in zit. Het is een schat van een hond die heel graag een eigen plekje, een eigen thuis zou hebben. Bij mensen die  het nodige geduld kunnen opbrengen en niet willen dat hij vanaf dag 1 al alles kan. Mensen die hem liefde willen geven zonder meer.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                         ZINDELIJK :  NEE                                                                                                                                                           
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN :  ONBEKEND