GEBOORTEDATUM : 12/06/2022               RAS : Mechelaar                     GESLACHT :  REU

EXTRA INFO: KENZO is  een lieve hond die de basiscommando’s goed kent. Ook de bal brengen en lossen, graag spelen.

Wel een hevige hond die een liefdevolle leidende hand nodig heeft, vooral bij het wandelen. Eigenlijk vooral bij het vertrekken en terug in de kennel gaan maar dat zal snel veranderen als hij niet meer in het asiel verblijft.

Hier in het asiel wordt hij graag geknuffeld door de mensen die hij kent.

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                         ZINDELIJK :     JA                                                                                                                                                       
HONDEN  :  JA
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN : ONBEKEND