GEBOORTEDATUM : 01/09/2023               RAS : DUITSE HERDER                    GESLACHT :  TEEF

EXTRA INFO: FLeur is nog een jonge hond, die nog veel moet aangeleerd worden.  Ze is lief en speels en wandelt graag. We zoek voor Fleur een voor altijd gouden mandje,  een huis met een goed afgesloten tuin waar ze vrij kan rondlopen en spelen. Maar toch zouden we graag hebben dat ze een nieuwe thuis vind bij iemand die het ras kent.

 

WAGENZIEK : NEE                                                                                                                                                                         ZINDELIJK :     JA                                                                                                                                                       
HONDEN  :  ONBEKEND
ANDERE DIEREN  : ONBEKEND

KINDEREN : ONBEKEND